Bofakta

Fastighetsbeskrivning

GrundläggningBetong.
StommeBetong.
BalkongerBalkongerna har golv i betong och pinnräcken i metall. Uteplatserna har golv i betongsten samt inramas av häckplanteringar.
YtterväggarFasader med aluminiumfjäll.
MellanbjälklagBetong.
Yttertak Aluminiumfjäll samt bandfalsad plåt på takkuporna.
Lägenhetsskiljande väggarBetong.
LättväggarGips.
FönsterAluminiumklädda energieffektiva träfönster.
Entréer och hissar Porttelefon och ljusautomatik. Portlösningen innehåller beröringsfria nycklar och nyckelläsare, vilket gör att man slipper kodlås och koder på drift. Lägenhetsdörrarna är dock av försäkringsskäl försedda med nyckellås. Hiss finns i huset från bottenvåningen upp till översta planet.
Värme och vattenFjärrvärme med vattenburet radiatorsystem. Alla badrum har elektrisk komfortgolvvärme och handdukstork. Individuell mätning av kallt och varmt vatten för varje lägenhet.
ElIndividuell mätning för varje lägenhet.
VentilationLägenhetsindividuella FTX-aggregat.
Från- och tilluftsventilation med återvinning.
FörrådFörråd i plan 4.
Cykelparkering Cykelparkering finns på gården.
Barnvagnar och rullstolarFörråd för barnvagnar och rullstolar finns i bottenvåningen.
PostboxarPostboxar i trapphusentré, tidningshållare vid lägenhetsdörrar.
Parkering Parkering kommer att erbjudas i närliggande p-hus.
Övriga utrymmenTeknikutrymmen i bottenvåning och i plan 4.

Vi reserverar oss för ändringar i materialval, byggnadens och lägenheternas form och utförande.

Lägenhetsbeskrivning

EntrédörrSäkerhetsdörr med titthål.
InnerdörrarInnerdörrar ”Unique” från Swedoor, vitmålade.
Fönsterbänkar Stenmaterial.
Rumshöjd Brf Gripen byggs med genomgående invändig rumshöjd på ca 250 cm. Lägenheterna på översta planet har extra rymd genom att rumshöjden går ända upp till taknocken och har öppna takbjälkar.
GolvTrestavs ekparkett i vardagsrum, sovrum och kök med möjlighet att välja mellan olika kulörer. Matt granitklinker i hallen.
SockelTräsockel, målad i vitt – NCS 0500.
VäggarVitmålade väggar i hall, vardagsrum, sovrum och kök – NCS 0500. Kakel i badrum.
TakVitmålat tak – NCS 0500.
KökVita skåpssnickerier ”Annika” från Vedum, stänkskydd i vitt kakel, bänkskiva i grått laminat (platinum grey) med aluminiumkant och diskbänk med två underlimmade hoar. Rostfria handtag.
Vitvaror i rostfritt från Siemens – diskmaskin, kyl & frys, induktionshäll, inbyggnadsugn samt inbyggnadsmicro – som arbetar tyst och energieffektivt.
Köksblandaren kommer från Gustavsberg.
FörvaringGarderoberna ansluts mot taket, har släta vita luckor ”Frida” från Vedum och rostfria handtag. Inredning med klädstång samt hylla. Linneskåpet har hylla och trådbackar.
Städskåpet förses med utdragbara trådbackar samt låsbart medicinskåp.
BadrumBadrummet har material av bra standard. Tvättmaskin och torktumlare i vitt från Siemens. Spegelskåp och kommod från Svedbergs, väggskåp från Vedum och laminatbänkskiva i grått.
Duschblandare och tvättställsblandare från Gustavsberg. Hörndusch ”Forsa” i klarglas från Svedbergs. Handdukstork från Smedbo. Vitt blankt kakel ”Prisma” på väggarna med en fondvägg i antracit. Golvklinker i antracit.
TV, telefon & data Telias baspaket Lagom ingår samt telefoni via bredband där den fasta avgiften ingår och 100/10 mbits bredbandsanslutning. Fler kanaler och snabbare bredband kan väljas till.
ÖvrigtEl- och IT-skåp i hallen.

Vi reserverar oss för ändringar i materialval, byggnadens och lägenheternas form och utförande.

Tillval

TillvalsprogramVi kommer även att ta fram ett specialanpassat tillvalsprogram. När du bokat en bostad kommer du att bli kontaktad av vår tillvalshanterare som hjälper dig med de material och detaljer du vill välja till för att göra din bostad än mer personlig.

Vi reserverar oss för ändringar i materialval, byggnadens och lägenheternas form och utförande.